в-к Лечител
в-к Лечител
 

Стоп на коронавирус-19!

Брой: 18, 30 април 2020 - ТАЙНИТЕ НА ВОДАТА
Атанас ЦОНКОВ

Въпреки успехите на медиците в Китай, откъдето тръгна заразата с Ковид-19, въпреки похвалните охранителни мерки срещу тази зараза, предприети още и в Южна Корея, и в България, световният двубой между медицинската мисъл и невидимия вирусен злодей не е приключил и скоро няма да приключи окончателно, дефинитивно, необратимо.
И тъй като медицинските и другите държавни власти продължават да загърбват реалната оптимална (безопасна и ефикасна!) помощ, която хората могат да получат срещу агресивната инфекция, да си припомним оня знаменит девиз на Илф и Петров: „Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се“.
Казано по-просто и по-ясно „Лечител“ предлага конкретно безплатна консултация, съдействие, помощ за всеки, който има желание да я получи. Нашата уникална медийна рубрика „Нито един ваш въпрос без отговор“ ви дава този шанс. Разбира се, става дума за използване на сертифицирани природни препарати (по-известни като „хранителни добавки“, произвеждани във Финландия, Канада, Франция, САЩ, България и други страни).
Аз работя с тези препарати от 20-30 години и имам десетки хиляди запитвания от цял свят. Тъй като се интересувам основно от два проблема: 1. „Неясни“ диагнози и 2. „Нелечими“ заболявания, сред тези хора се оказват страдащи от най-различни „болежки“. В случая обаче ще посоча, че тези страдалци преминават безпроблемно през ВСИЧКИ грипни епидемии и пандемии, без да се ваксинират и без да ползват Тамифлу, Терафлу и други „антигрипни“ медикаменти.
Тъй като на писмата до почти всички „отговорни“ български институции, на които предлагам да проверят моите терапевтични методи, за което не е нужно повече от един месец, не получих нито един отговор, а съм се заклел да помагам на страдащите до своя край, сега публикувам това мое послание до самите нуждаещи се от здравно съдействие.
Впрочем ако и до следващия брой на „Лечител“ не дойде отговор от многобройните институции, до които съм писал, ще бъда принуден в по-следващия брой на вестника да публикувам всички писма, които съм изпратил (изпратил в… „девета глуха“!). Да знаят българските граждани (сигурно има такива сред тях, които биха искали да знаят как им служат техните „избраници“, управници, водачи (не казвам нито „вождове“, нито „фюрери“!) и да знаят за кого да си дадат гласа (ако са живи!) през следващите избори…
Моите здравословни комбинации от природни средства са предназначени за три основни групи от населението.
ПЪРВАТА ГРУПА се състои от контактни, тоест хора, които са били в контакт със заразен от Ковид-19.
ВТОРАТА ГРУПА са доказано заразените, които обаче се лекуват вкъщи.
ТРЕТАТА ГРУПА е, слава богу, най-малобройната. Тя се състои от по-тежки случаи, които се лекуват в различни болници.
Налагат се още някои пояснения:
1. Моите билкови прескрипции могат да се прилагат както самостоятелно, така и паралелно с която и да е конвенционална терапия.
2. Желателно е – и лекуващите лекари от болниците, както и лекуващите се вкъщи срещу Ковид-19 – да се свържат с мен предварително за някои допълнителни указания и уточнения. Нали все пак всеки човек (Да не забравяме, че пациентът е също и преди всичко ЧОВЕК!) е уникално явление и т.нар. „терапевтични протоколи“, „персонализирана терапия“, „прецизна“ медицина, „доказателствена“ медицина ВСЕ ОЩЕ са само примамливи, дори красиви понятия или словосъчетания, празни думи, въздух под налягане, рекламни балони…
Съществува обаче една медицина – ОПТИМАЛНА МЕДИЦИНА, която е моята медицина и която никой лекар не пожела да разбере, проучи и приложи. А за целта са му достатъчни един-два часа.
Крайният терапевтичен резултат от тази медицина е без аналог в света!
Още ли да мълча и да гледам смирено как зловещият коронавирус покосява и старци, и атлети, и деца, и бебета, и диабетици, и хипертоници?!..
Маските, дистанцията, самоизолацията, миенето на ръцете, защитните облекла, карантините, блокадите и т.н. – всичко това в повечето случаи е препоръчително, но то не е достатъчно!
За съжаление, в масовото съзнание здравните проблеми са сведени до отделни, изолирани, самостоятелни фрагменти и това пречи да излекуваме, а понякога – и да спасим болния. През XIX-ХХ век се наложи философията за „Една причина-Една болест-Една терапия“. А Паул Ерлих разви теорията за „вълшебния куршум“, тоест за днешната химиотерапия, чрез един медикамент да поразим, унищожим, отстраним болестния първопричинител и – да върнем загубеното здраве. Уви! Всуе!
По-задълбоченото вникване в същността на човешките заболявания ни подсказва необходимостта от друг подход. Над 70%, тоест повечето болести, имат инфекциозен произход! Трябва да знаем, че природата е създала не само инфекциозни агенти (сега се концентрираме върху един от тях – зловещия – Ковид-19, макар че са познати и много по-смъртоносни от него!), но и ефикасни и безопасни природни средства за противодействие срещу тези невидими патогени.
Дълбоко погрешни са намеренията и опитите да се създаде антивирусна ваксина или такъв медикамент, които обаче да отговарят на първото медицинско правило (Primum non nocere – преди всичко не увреждай).
Естествените противовирусни фактори се съдържат в имунната система на човека. Еволюцията на видовете растения и животни, включително и Homo sapiens, е създала богат набор от билки и други природни субстанции, които действат като ефективни стимулатори и модулатори на човешкия имунитет.
Не ни остава друго, освен да издирваме, опознаваме и оползотворяваме тези „чудотворни“ фактори, субстанции, средства. Засега сме успели срещу вирусите на ГРИПА, ред е на КОВИД-19.
Да не забравяме, че силата, ефективността на имунната система може да се коригира не само с медикаменти и/или билки, но и чрез природосъобразния начин на живот. Природните профилактични и терапевтични средства са най-мощното оръжие срещу невидимите и „непобедими“ инфекциозни агенти!
Някога, в условията на соца, се пееше следната детска песничка: „Слънце, въздух и вода са най-добрата ни храна“. Тя можеше да мине не само за медицинска рецепта (твърде смислена, впрочем!) но и за скрита критика на „най-прогресивната“ обществено-политическа система – социализма... Защото:
1. Нито Слънцето, нито Въздухът, нито Водата могат да нахранят (нито поотделно, нито вкупом!) гладния човек.
2. Слънцето може да му докара рак, ако се пече дълго, за да се „нахрани“.
3. Въздухът често не става и за дишане, а финните прахови частици логично се оказаха съдружници на Ковид-19.
4. Водата понякога не става нито за пиене, нито за миене или къпане, ако я има изобщо...
Иначе тези три природни фактори, ако не са дефектирани от човека, са едни от безценните приятели на здравето.
Особено ако към тях прибавим и такива фундаментални иминостимулиращи и имуномодулиращи фактори, които са фактори на здравето и на дълголетието, като: сънят, физическата активност, пълноценното хранене, балансираните емоции.
Когато е налице обаче остър здравен проблем, подобно на Ковид-19, най-добрият подход се нарича ОПТИМАЛНА МЕДИЦИНА. Тя е моето свръхоръжие за повече здраве и накратко представлява
ОПТИМАЛНА МЕДИЦИНА: 
ОПТИМАЛНО ДИАГНОСТИРАНЕ
+
ОПТИМАЛНО ЛЕЧЕНИЕ
=
ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ
Това е тя, моята оптимална медицина, която засега се прилага само от мен, аматьора. Тъй като лекарите и здравните институции не желаят да чуят за нея – може би се боят да не останат без „работа“, тоест без пациенти. А такава „опасност“ реално не съществува!
Но чрез този алгоритъм (моята ОПТИМАЛНА МЕДИЦИНА) може да се спре почти всяко медицинско зло, включително и мистериозния Ковид-19.
Да кажем колкото може по-скоро СТОП НА КОРОНАВИРУС-19!
Защото след него идат други вируси, други инфекции и трябва да сме готови за адекватното им посрещане – това е животът!
P.S. Повече конкретна информация за ОПТИМАЛНАТА МЕДИЦИНА може да намерите в статията „Оптималната медицина срещу така наречените нелечими болести” – брой 42/2003 г., или в сайта на „Лечител” на адрес - https://www.lechitel.bg/page.php?id=11, и „Прозренията на един лечител” – това представлява комплект от малка книжка и диск с документален филм (64 мин.), който се предлага във всички дрогерии и магазини „Лечител” срешу 4,90 лв.
Здравейте!
22 април 2020 г.


Брой: 18, 30 април 2020
 
 
Продукти
 
ГУАРАНА ФОРТЕ® (GUARANA forte)
 
ЛИКОФОРС ПЛЮС
 
ДИНАФОРС® (DYNAFORCE)
 
Lechitel.BG :::
 
УБИГОЛД Q10
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
baner pesheva
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД