За нас
За нас
 

За нас

Лечител® е медицинският вестник №1 в България, който излиза от 1991 г. всеки четвъртък на 24 пълноцветни страници.

Лечител®
е най-голямата верига от 25 магазина и 3 склада на едро в София, Пловдив и Варна за продажба на най-добрите здравословни природни продукти от Европа, Америка и Африка.

Лечител®
е генерален представител за България и Македония на фирмите Nutramedix (САЩ), Hankintatukku Oy (Финландия), Rooibos Ltd (ЮАР), Bioatlantic-SPN (Франция), Nutralab (Канада), Gullon (Испания) и Valor (Испания).

ЕТ „АВС-Атанас Цонков” е учредена през 1991 г. като едноличен търговец със собственик Атанас Цонков Цонков. Основният предмет на дейност на фирмата е издателска и търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни продукти, проучване и приложения на алтернативната (народна) медицина.
Развитието на фирмата стартира с издаването на вестник „Лечител”, който и до днес остава най-високо тиражното седмично специализирано издание с месечен тираж от над 60 000 броя и над 2000 абонати из цялата страна и стотици извън нея. “Лечител” притежава и отличието на Съвета на европейската научна и културна общност “Златна книга” – признание за почетното място на изданието върху културната карта на Европа, както и “Златен печат” за Европейски мениджмънт в медиите и културата – за висок престиж и ефективна културна дейност.
„Лечител“ е специализираният седмичник с най-висока читаемост в България. Социологическо изследване показа, че всеки брой на в. „Лечител“ се чете средно от 8-9 души. Все повече са и онлайн читателите – през изминалата 2012 г. в сайта www.lechitel.bg има над 1 275 000 посещения, а само до 22 януари 2013 г. те са 84 937.
В сътрудничество с „Лечител“ са проведени редица успешни рекламни кампании и чрез него на пазара се наложиха доста търговски марки, продукти и услуги. Притежавайки над 22-годишен опит, „Лечител“ гарантира високо качество и професионализъм, подкрепени и от доверието на дългогодишните ни читатели, клиенти и партньори от България и целия свят.
Вестник „Лечител“ е издание, изградило дългосрочно партньорство и чрез предоставяне на висококачествени услуги, продукти и отлично обслужване, съобразено с индивидуалните изисквания на клиентите и партньорите.
За 22 години изданието се наложи на медийния пазар и се превърна в най-полезния информационен специализиран гид, както за бизнеса, така и за многобройните читатели.

Продукти
 
Бодифлекс® Супер Колаген
 
КОМПЛЕКС против АРТРИТ И РЕВМАТИЗЪМ
 
Витатабс® тирозин, йод и селен
 
Брой: 2, 14 януари 2021
 
 
Lechitel.BG :::
 
pycnogenol
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
baner pesheva
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД