в-к Лечител
в-к Лечител
 

Ройбоса

Брой: 28, 13 юли 2017 - ТЕРМАЛНИТЕ ВОДИ НА БЪЛГАРИЯ
Чаят от билката намалява лошия холестерол

Екип от университета по здравеопазване в Калифорния, САЩ, с ръководител проф. Оливия Фунг, направи изследване, обхванало над 1000 души за благотворното влияние на чая от ройбос и на зеления чай върху общия и лошия холестерол. Тези чайове съдържат катехини – антиоксиданти, които очевидно имат способността да понижават холестерола, като блокират отчасти неговото усвояване в черния дроб. Данните от това най-ново изследване върху ройбоса и зеления чай и нивата на общия и лошия LDL холестерол са публикувани в научното списание Jurnal of the American Dietic Association.
Едновременно и медици от университет в Хонконг открили, че полезните вещества в зеления чай, благодарение на антиоксидантното си действие, проникват в тъканите на окото и предпазват от глаукома. Китайските учени отдават полезното действие на зеления чай най-вече на катехините в него и по-малко на другите вещества като витамините С и Е, лутеина и зеаксантина.

По чуждестранния
медицински печат

Бел. ред. Отлично средство за понижение на холестерола е ХолеСтоп, което си струва да опитате. Ще откриете талон за намаление на стр. 23. По-долу виждате промоция на Зелен и Червен Ройбос от по 20 филтъра, които се предлагат в магазини „Лечител”.Брой: 28, 13 юли 2017
 
 
Продукти
 
ВИВАНИЯ крем (VIVANIA)
 
УБИГОЛД Q10 30мг
 
КРОМИСАН (KROMISAN)
 
Lechitel.BG :::
 
ЕПАМАР
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
baner pesheva
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД