Начало
Начало
 

“Лечител”® Ви предлага

УНИКАЛНА медицинска информация и безплатна здравна консултация.

“Лечител”® създаде и единствен борави с понятията

ОПТИМАЛНА ДИАГНОСТИКА
ОПТИМАЛНА ТЕРАПИЯ
ОПТИМАЛНА МЕДИЦИНА

“Лечител”® профилактира и лекува в над 95% от случаите само с безвредни природни продукти от реномирани световни фирми.

“Лечител”® означава максимум здраве!
Без рискове, без странични ефекти, съчетание на най-добрите постижения от научната и алтернативната медицина!

“Лечител”® Над 60 000 пациенти от цял свят познават и ползват с благодарност нашите консултации. 

 
в-к Лечител » Рака
 

Рака

Брой: 19, 13 май 2021 - ХИПЕРТОНИЯТА
„ЗЛАТНА” ТЕРАПИЯ

В последните няколко десетилетия цисплатинът – лекарство на основата на платина – бил препарат от първата линия за лечение на много видове рак. Особена ефективност на това лекарство се наблюдава при лечението на рак на тестисите. Вероятността от успешна терапия е 90%.
Но ефективността на цисплатина и другите онкологични препарати на основата на метали е ограничена заради тяхната токсичност, противодействието на други лекарства в организма на човека и отсъствието на дългосрочен стабилен ефект.
За да решат този въпрос, учени от Мелбърнския кралски технологичен университет в Австралия разработили 4 биологично активни молекули на основата на злато. Доклиничните изследвания показали, че при унищожаване на някои ракови клетки тези молекули са 24 пъти по-ефективни, отколкото цисплатина.
„Резултатите от нашето изследване откриват невероятен потенциал в терапията на онкологичните заболявания”, отбелязала Неда Мирзаде, съавтор на изследването.
Сега научният екип разработва нова терапия, основана на молекулите на златото, насочена към унищожаване на раковите клетки и съхранение на здравите тъкани.
Важно е да се отбележи, че тези молекули притежават свойството да инхибират изработката на тиоредоксинредуктаза – ензим, свързан с растежа на раковите клетки.
Освен това молекулите притежават противовъзпалителни свойства, което е необходимо за намаляване на отока, характерен за туморния участък. В бъдеще изследователите планират да изучат тази способност на молекулите в контекста на терапията на ревматоидния артрит.
Изследователите завършили доклиничните изследвания, ...
още »    

в-к Лечител
 
Продукти
 
АстаКапс
 
Витатабс®D10 джуниър
 
Ливерин®
 
Брой: 19, 13 май 2021
 
 
Lechitel.BG :::
 
Биомаре Имуно
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
baner pesheva
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД