Продукти » РОЙБОС (ROOIBOS)
РОЙБОС (ROOIBOS)
 

РОЙБОС (ROOIBOS)

Ройбос (Rooibos) е уникално растение, което вирее единствено в красивия район Кедърбърг край Кейптаун, Южна Африка. Чаят Ройбос, който предлага “Лечител”, е с гарантирано супер качество (super quality) и се доставя от най-големия производител на този продукт в света – компанията Rooibos Ltd от ЮАР.
Ройбос е напълно натурален и чист, не съдържа добавки, консерванти и оцветители. Той е антиоксидант и ограничава действието на свободните радикали, увреждащи и разрушаващи клетките на организма. Укрепва имунната система и забавя процесите на стареене. 
Притежава антиспазматични свойства и облекчава стомашните болки и колики дори и при бебета.
Ройбос не съдържа кофеин и ес изключително ниски стойности на танини.
Ройбос тонизира кожата, облекчава раздразненията при екзема, обриви и акне, повърхностни наранявания и слънчеви изгаряния. Ройбос е подходяща освежаваща напитка за хора, спазващи диета, тъй като не прибавя калории.
Ройбос не само повишава приемането на желязото от организма, но и самият чай съдържа желязо, калий и мед – минерали, които имат изключително важно значение за добрата обмяна на веществата.
Ройбос е богат на калций, манган и флуорид, необходим за зъбите и костите. Съдържа цинк и алфахидрокси киселини, които допринасят за доброто състояние на кожата, както и магнезий, необходим за нервната система.
Ройбос не съдържа оксалова киселина и може да се пие свободно и от хора, страдащи от камъни в бъбреците.
Ройбос има благоприятен ефект върху регулиране дейността на централната нервна система. Той има успокояващ ефект, но в същото време дава енергия и тонизира организма. Изключително подходящ е за хора, страдащи от повишена раздразнителност и чувствителност, нервно пренапрежение, стрес, нарушения в съня, безсъние, високо кръвно наляганесе

Ройбос може да се пие както топъл, така и студен – той е великолепна освежаваща напитка за целия ден. Може да му добавите мляко, захар, мед и лимон по ваш вкус. Изстуден, се сервира с лед и лимон. Смесете го с плодови сокове или нектар и ще получите чудесни коктейли. Използва се в сладкарството – придава чудесен цвят и аромат. Ройбос е перфектна основа за сосове, супи и задушени ястия, като ги прави по-екзотични и по-здравословни.
Ройбос е прекрасен подарък за всеки. Чаят е безкофеинов, с много малки количества танин и може да се консумира в неограничени количества, включително и от бременни, кърмачки и деца.
Ройбос е чаят на бизнесмените. Хората с натоварена работна програма ценят освежаващото му въздействие и го включват в интензивното си ежедневие като ободряваща и утоляваща жаждата напитка.
Ройбос е особено подходящ за спортисти. Богатото минерално съдържание на чая помага за укрепването на организма, за активното му възстановяване след усилено натоварване. Ройбос е най-доброто разрешение за желаещите да намалят теглото си, като осигурява необходимите дневни количества течност, без да прибавя калории. Включването му в диетичния режим гарантира подсигурен минерален баланс и добър тонус.
Ройбос се отглежда без наторяване, напояване и без използване на каквито и да е химикали.

Продуктът може да намерите в търговска верига "Лечител" на цени:

кутия 50 г / 20 филтъра 3,60 лв.
кутия 100 г / 40 филтъра 7 лв.
кутия 200 г / 80 филтъра 13 лв.
пакет 200 г насипен 9,90 лв.

 

 

 

 

 

 


или в нашия онлайн магазин.

Брой: 13, 28 март 2024
 
 
Lechitel.BG :::
 
pycnogenol
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД