Продукти » УБИГОЛД АНТИЕЙДЖИНГ® (UBIGOLD ANTI AGING)
УБИГОЛД АНТИЕЙДЖИНГ® (UBIGOLD ANTI AGING)
 

УБИГОЛД АНТИЕЙДЖИНГ® (UBIGOLD ANTI AGING)

антиоксидантен крем за лице против стареене
с коензим Q10

Предназначение: богатият антиоксидантен състав на крема – коензим Q10, едроцвентна пупалка, бадемово масло, витамините А, Е, бета-каротин и В5 – мощно противодейства на стареенето на кожната тъкан и активизира нейната ефективна регенерация. Коензим Q10 е изключително силен антиоксидант, забавящ процесите на стареене. Включената във формулата на продукта студенопресована едроцветна пупалка доставя гамалиноленова киселина, която е от съществено значение за здравето на кожата, нейния красив и свеж вид. Съдържащият се витамин А е във водоразтворима форма, абсорбираща се много добре от кожата, правейки я гладка и еластична. Кремът е с естествения за кожата рН 5 и притежава предпазен UV филтър фактор 4.
Приложение: кремът се нанася с леки масажни движения върху добре почистената кожа на лицето, шията и деколтето сутрин и вечер. Подходящ за всеки тип кожа, кремът е и идеална основа за грим.
Опаковка: 50 g

козметичен продукт

Продуктът може да намерите в търговска верига “Лечител” на цена: 23.90 лв. или да закупите с 5% отстъпка от нашия онлайн магазин.

Брой: 16, 18 април 2024
 
 
Lechitel.BG :::
 
pycnogenol
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД