Продукти » Вивания® GLA+E
Вивания® GLA+E
 

Вивания® GLA+E

крем за лице
    Предназначение: подхранващ и хидратиращ крем за лице с активно 24-часово действие. Подходящ е за всички типове кожа, включително и за чувствителна. Кремът въздейства върху дълбоките кожни слоеве и спомага за предотвратяване образуването на бръчки и намалевяне на фините линии. Маслото от едроцветна пупалка (Evening Primrose) е с доказан освежаващ и тонизиращ ефект върху кожната тъкан. То съдържа важни витамини, бета-каротен, гамалиноленова киселина (GLA) и убиквинон, които са от изключително значение за здравето, доброто състояние и свеж вид на кожата. Витамин А благоприятства елестичността, а GLA подпомага отстраняването на мъртвите клетки и стимулира образуването на нова, млада кожна тъкан. Витамин Е е широко използван в комбинация с други антиоксиданти за предпазване от вредните последствия от ултравиолетовите лъчи.
Кремът може да се използва, както за дневна, така и за нощна грижа като същевременно е и отлична основа за нанасяне на грим.
Приложение: кремът се нанася с леки масажни движения върху добре почистената кожа на лицето, шията и деколтето.
Нето тегло: 50ml e
Най-добър преди: да се изпалзва до 12 месеца след отваряне
Производител: Ханкинтатуку Ой, Финландия, Хелзинки
Официален дистрибутор за България: „Цвети” ЕООД, София 1619,
бул.”Цар Борис ІІІ”№353,тел.+3592/9571386,9571206,факс +3592/ 9571143,    e-mail: info@lechitel.bg, www.lechitel.bg, shop.lechitel.bg

Продукта можете да намерите в търговска верига "Лечител" на цена: 31 лв. или в нашия онлайн магазин.
Брой: 16, 18 април 2024
 
 
Lechitel.BG :::
 
Книга Лечител
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД