Продукти » ПОМЕГРАНАТ
ПОМЕГРАНАТ
 

ПОМЕГРАНАТ

стандартизиран екстракт от плод на нар с 40% елагова киселина

Предназначение: Помегранат представлява екстракт от нар, съдържащ 40% елагова киселина, която е активната съставка в продукта. Тя е изключително мощен антиоксидант и притежава анти-мутагенни свойства, има детоксикационно действие, което се изявява особено ясно при пушачите. Нарът съдейства за понижаване на кръвното налягане, подобряване на кръвообръщението и здравето на сърдечно-съдовата система. Елаговата киселина е много подходяща за подложените на химиотерапия, тъй като има силно имуностимулиращо и имуномодулиращо действие, а също така и подпомага организма да се справи с неприятните странични въздействия на процедурите. Нарът е отличен източник на витамини от група В, витамин С, калий и антиоксидантни полифеноли.
Състав: екстракт от нар със стандартизирано съдържание на елагова киселина от 40%
Не съдържа консерванти, оцветители, пшеница, млечни продукти, соя, глутен, мая или захар.
Дневната доза съдържа: стандартизиран екстракт от плод на нар (Punica granatum) - 675 mg, в които се съдържат 270 mg елагова киселина (ellagic acid)
Препоръчителна дневна доза: 3 капсули дневно по време на хранене
Опаковка: 60 капсули

хранителна добавка

Продукта може да намерите в търговска верига "Лечител" на цена: 15.90 лв. или да закупите с 5% отстъпка от нашия онлайн магазин.

Брой: 15, 11 април 2024
 
 
Lechitel.BG :::
 
pycnogenol
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД