Продукти » Би СЛИМ - Be SLIM
Би СЛИМ - Be SLIM
 

Би СЛИМ - Be SLIM

хранителна добавка

Би СЛИМ е природен продукт, подпомагащ поддържането на нормалното тегло. Включените в продукта съставки се допълват и съвместно повишават ефективността си за постигане на най-добри резултати.
Гуараната е добре познат, мощен тонизатор, съдържащ натурален кофеин. Тя допринася за намаляване на апетита и същевременно съдейства за подобряване издръжливостта на организма.
Аспержите са изключително богати на витамини, макро- и микроелементи. Те съдържат хром, който има свойството да потиска желанието за прием на сладки храни. Голямото количество фибри в аспержите активизира нормалното храносмилане и обмяната на веществата.
Билката коняк е естествен източник на глюкоманан (фибри, които многократно увеличават обема си, след като попаднат в стомаха). Той стимулира чувството за ситост, подпомага добрата перисталтика и разграждането на мазнините. Глюкомананът съдейства и за поддържане на здравословни нива на кръвната захар и холестерола.
Състав: гуарана – Paullinia cupana, аспержа – Asparagus officinalis, коняк (дяволски език) – Amorphophallus konjak, желатинова капсула.
Активни съставки в дневната доза от 4 капсули:
гуарана – 440 mg
аспержи – 440 mg
коняк – 400 mg
Препоръчителна дневна доза: 2 капсули, 2 пъти дневно, по време на хранене или непосредствено преди това с поне 200 мл течност.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и проветриво място, недостъпно за деца.
Нето тегло на 1 капсула: 310 mg
Производител: БиоАтлантик, Франция

Продукта може да намерите в търговска верига "Лечител" на цена: 14.90 лв. или да закупите с 5% отстъпка от нашия онлайн магазин.

Брой: 13, 28 март 2024
 
 
Lechitel.BG :::
 
pycnogenol
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД