Продукти » ХЪНИ БУШ (HONEYBUSH)
ХЪНИ БУШ (HONEYBUSH)
 

ХЪНИ БУШ (HONEYBUSH)

Съдържа листа от Cyclopia Intermedia – Хъни буш (Меден храст). Това е изключително рядко растение, срещащо се само в планинските части на Източен Кейп (ЮАР). Принадлежи към семейството на Ройбос. Има изключително приятен аромат и естествено сладък вкус.
Чаят от Хъни буш е богат на изофлавони, куместани, лутеолин, флавони и много други биоактивни флавоноиди. Установено е, че тези съединения имат антиоксидантни свойства. Те съдействат за регулацията на менструалния цикъл при жените и намаляват риска от рак на гърдата и матката, а също и от остеопороза. Понижават риска от рак на простатата при мъжете. Флавоноидите оказват благоприятен ефект върху мастната и въглехидратната обмяна и съдействат за поддържането на здравословни нива на холестерола и глюкозата в кръвта. Проявяват антимикробни, антивирусни и противогъбични свойства. Биоактивните вещества в чая от Хъни буш подпомагат детоксикацията на организма и съдействат за защита на черния дроб от вредни въздействия. Стимулират функцията на червата и намаляват риска от запек. Успокояват при стресови ситуации и нервно напрежение, потискат влечението към сладки храни.
Чаят Хъни буш е напълно натурален, без никакви консерванти, изкуствени оцветители и стимуланти. Не съдържа кофеин. Може да се консумира в неограничени количества. Чудесно се комбинира с Ройбос. 

Начин на употреба: 1 филтърно пакетче се запарва в 250 мл гореща вода 5 минути.

Опаковка от 50 g/ 20 филтъра

Продукта може да намерите в търговска верига “Лечител” в две разновидности на цена:

 кутия 50g/ 20 филтъра 3.70 лв. 
 50 гр. насипен 2.50 лв. 

 

 

 

 

или в нашия онлайн магазин.

Брой: 48, 2 декември 2021
 
 
Lechitel.BG :::
 
pycnogenol
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
baner pesheva
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД