в-к Лечител
в-к Лечител
 

Честита Нова година!

Брой: 4, 25 януари 2018 - КСЕНОЕСТРОГЕНИТЕ
Честита Нова година!
Най-сърдечни пожелания да бъде Коледата незабравима, а новата 2018 година – неповторима, мирна, спорна и щастлива!
Здраве и късмет да има за целия екип на в. „Лечител“ и семействата ви!
Бог да ви пази, за да ви има!
10 декември 2017 г.
Василка Странджева,
с. Строево
Бел. ред. Тази картичка-писмо все пак успя да стигне до редакцията за един солиден отрязък от време – 10.12.2017 г. до 18.01.2018 г.

Вие работите за здравето на хората от моята родина
Уважаеми господин Цонков,
Познавам Ви още от първите броеве на в. „Лечител“ - с многобройните статии и интервюта от срещите Ви с изтъкнати лекари -  специалисти по различни заболявания, с участията Ви в международни конференции и срещи за лечебната сила на САМЕНТО, с многобройните Ви публикации по въпросите на личното и общественото здраве, официалната и народната медицина… Около 55-60 години от живота си Вие сте посветили на въпросите на здравните проблеми заедно с уважаемата и незабравима Светла Лефтерова-Цонкова (Светла й памет!).
С подчертано голям интерес и сега чета Вашите публикации за известни специалисти (наши и чуждестранни), за изтъкнати водещи медици и завеждащи престижни клиники (с международна известност), разработките Ви върху различни болести, а също и за хора на изкуството, културата, литературата и други. Голям интерес и вълнение предизвикват у мен Вашите интригуващи и полезни изследвания, касаещи медицинските загадки на прочути личности от миналите два века, интересните интервюта с дълголетници…
Ще акцентирам отново, че Вашият вестник е независимо (свободно) издание, в което намират място публикации, които се отказват от други медии.
Уважаеми господин Цонков, бих желал да напомня на уважаемите читатели за ролята и мястото на хранителните добавки, продавани в магазини “Лечител“. Вие работите за здравето на десетки и стотици хиляди хора от моята родина.
Най-широко се използват от тях Саменто и Нони. Те успешно лекуват болни - от най-малки до възрастни. Особено подходящи са през есенно-зимния сезон. Тези добавки имат извънредно широк терапевтичен спектър.
Бих желал да подчертая Вашите грижи за сътрудниците и членовете на прекрасния редакционен колектив, вашия стремеж да подготвяте журналисти, посветили се като Вас да отразяват проблемите на личното и общественото здраве, наред с публикации по други въпроси, интервюта с гостите на вестника и пр.
Обръщам се към Вас, уважаеми господин Цонков, с най-сърдечни поздрави и пожелания за крепко здраве и дълголетие, за да продължите своето общественополезно дело за благото на народа ни.
Още веднъж всичко най-добро в живота Ви!
   
С искрено уважение към Вас:
Стоян Иванов Савов
гр. Пловдив


Брой: 4, 25 януари 2018
 
 
Продукти
 
АЛЕРМИН® (ALLERMIN)
 
Витасел – алфа-липоева киселина
 
ВИТАСЕЛ® Куркума
 
Lechitel.BG :::
 
УБИГОЛД Q10
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
baner pesheva
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД